У Львівському метрополітені рятувальники провели навчання

Категорія: Новини Метрополітену

Ніч з 4 на 5 листопада видалась для рятувальників Львівського метрополітену насиченою, адже у підземці пролунав навчальний тривожний виклик.

У Львівському метрополітені рятувальники провели навчання

Керівництво Головного управління міського гарнізону оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, спеціалізовані служби цивільного захисту та служби Львівського метрополітену цієї ночі відпрацьовували дії під час ліквідації пожежі на об’єкті Метрополітену.

Під час теоретичної частини учасники навчань розглянули питання щодо дій при ліквідації пожежі у вагоні поїзду, який зупинився на платформі станції «Личаківська». Після вивчення характеристики об’єкту та вихідної обстановки, глядачі та учасники навчань спустилися до місця події на платформу в тунель метро. Тут в першому вагоні поїзду, який рухався зі станції «Винниківська» до станції «Личаківська» за легендою виникла пожежа. Машиніст електропоїзду при отриманні інформації про пожежу зупинив потяг, відчинив двері та оповістив пасажирів про необхідність евакуації з поїзду та станції.



Цьогорічні навчання виявилися динамічними, насиченими та корисними для усіх задіяних служб. Вперше до подібних заходів були залучені волонтери. На підведені підсумків було зазначено, що всі учасники, попри складність об’єкту та інтенсивний темп відпрацювання, впорались з покладеним завданням та готові до виконання завдань за призначенням.