Хто і чому не пустив Михайла Саакашвілі у Львівське метро

Категорія: Новини Метрополітену

Хто і чому не пустив Михайла Саакашвілі у Львівське метро

За повідомленнями деяких регіональних ЗМІ, "колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі спробував проїхатися у львівському метро, але його туди не пустили під приводом, що у Львові немає метро". Адміністрація Львівського метрополітену підготувала офіційне пояснення з цього приводу.

При вході на кожну станцію Львівської підземки стоїть вахтер-контролер, який перевіряє наявність вхідних жетонів, проїзних документів, посвідчень для пільговиків, а віднедавна і щоденників для учнів. При наявності будь-якого з перелічених документів контролер залюбки пропускає пасажира до входу на станцію.

Для розслідування інциденту адміністрацією метрополітену було скликано позачергову нараду вахтерів, які працювали в період випадку, описаного в ЗМІ. За заявами усіх вахтерів усіх станцій, в період їхнього чергування ніхто схожий на Михайла Саакашвілі чи Юлію Тимошенко до входів у Львівське метро не наближався.

Про всяк випадок всім вахтерам-контролерам було роздано фотографії громадян Саакашвілі та Тимошенко, щоб вони не пройшли в підземку непоміченими, а отримали свої проїзні документи.

Що стосується "чоловіка в медичному халаті, який нібито є начальником Львівського метрополітену", то ним виявився двоюрідний брат дійсного начальника станції Кульпарків, який працює лікарем в одному з львівських лікувальних закладів. Брати, дарма, що двоюрідні, є дуже схожими між собою і їх часто плутають, тому до подібних випадків вони вже звикли.

Адміністрація Львівського метро, користуючись нагодою, висловлює подяку всім пасажирам, які користуються цим видом транспорту.