У Львівському метро будуть вагони тайського масажу

Категорія: Новини Метрополітену

У Львівському метро будуть вагони тайського масажу

Вже влітку львів'яни та гості міста зможуть долучитися до екзотики та насолодитися справжнім тайським масажем прямо у вагонах метро. Спеціалізовані вагони-масажні кабінети будуть чіплятися до потягів у спеціальному порядку, в різні години на різних гілках метрополітену, щоб пасажири змогли відвідувати масажі у свої дні та години.

"Це безпрецедентний досвід," - ділиться замісник начальника станції "Левандівка" Василь Перебийніс. - "Такого ще ніде у світі не практикувалося і для нас це теж новий цікавий досвід. Тим більше, що масажі робитимуть справжні майстри з Таїланду, які себе вже добре зарекомендували у Львові."

"Справді, майстри у нас висококласні з відповідними сертифікатами та дипломами," - доповнює Мей Натхая, представник мережі салонів Wai Thai, тайка за походженням, - "Наші майстри працюють вже багато років в Україні і завоювали прихильність і схвальні відгуки клієнтів. Для нас співпраця з Львівським метрополітеном - це можливість поширювати чудову енергетику, яку дарує тайська культура і тайський масаж".

Спеціалізовані вагони-масажні кабінети курсуватимуть лініями метро протягом усього літа в якості експерименту.

"Якщо львів'янам сподобається нововведення, мережа масажних салонів «Wai Thai» буде готова продовжити співпрацю з Львівським метро" – розповіла Мей Натхая.

Довідка: Детальну інформацію щодо запису на масаж, а також ціни взнати можливо за телефоном 050 50 333 58