Львівський метрополітен стане головним спонсором фестивалю «Альфа Джаз Фест»

Категорія: Новини Метрополітену

Львівський метрополітен стане головним спонсором фестивалю «Альфа Джаз Фест»

Починаючи з 2018 року Альфа-Банк більше не буде головним спонсором «Альфа Джаз Фесту», ним стане Львівський метрополітен, а назва фестивалю зміниться на Leopolis Jazz Fest.

Про це повідомляється в офіційному прес-релізі оргкомітету «Альфа Джаз Фест», опублікованому 15 травня.

Відповідно до прес-релізу оргкомітету фестивалю, ребрендинг і підписання угоди з новим основним спонсором (Львівський метрополітен) відбудеться в рамках підписання меморандуму про довгострокову співпрацю фестивалю з Львівською міськрадою.

«Ми вдячні Альфа-Банку за довіру і готовність відпустити нас у вільне плавання. Однак ми розраховуємо, що банк залишиться другом фестивалю. Відсутність комерційних брендів в назві дозволить реалізувати повний потенціал «Альфа Джаз Фесту» і відкриє нові можливості для залучення партнерів і меценатів», - зазначила виконавча директорка Alfa Jazz Fest Наталія Горбачевська.

Перший фестиваль «Альфа Джаз Фест» відбувся у Львові в 2011 році, з тих пір проходив щорічно. Головним спонсором всі ці роки був «Альфа-Банк», який покривав до 80% витрат на організацію фестивалю. «Альфа Джаз Фест» вважається одним з найбільших джазових фестивалів Європи, регулярно збираючи на своїй сцені найвідоміших джазових зірок.

«У червні Alfa Jazz Fest пройде як заплановано, з усіма заявленими хедлайнерами та учасниками. А наступного дня після його завершення ми оголосимо про нового головного спонсора фестивалю», - розповіла Горбачевчеська. - «Сподіваюсь, що співпраця з Львівським метро допоможе надалі на належному рівні проводити фестиваль, який уже став візиткою Львова».

Цього року Alfa Jazz Fest пройде у Львові з 23 по 27 червня.