Основні обов’язки:
Забезпечувати їжею та напоями пасажирів — відвідувачів вагону-ресторану. Створити комфортні умови прийому їжі та спокійну атмосферу споживання кави. Високий рівень культури обслуговування відвідувачів.
Знання та вміння:
Знання різноманітних технологій приготування їжі та напоїв.
Високоякісне володіння прийомами роботи з мікрохвильовкою та блендером.
Підтримка чистоти на робочому місці.
Позитивне та креативне мислення.
Вміння підтримати розмову, комунікабельність.
Дотримання правил охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежної безпеки.
Вимоги до працівника:
Вміння працювати з технологічними картами.
Досвід роботи на посаді кухаря.
Пунктуальність, ввічливість та комунікабельність.
Вміння та бажання працювати в команді.
Молоді, активні, амбіційні люди, що готові навчатися, розвиватися та будувати кар'єру (можливий стрімкий кар'єрний зріст до посади старшого кухаря)
Умови праці:
Режим роботи: змінний графік з 06.00 до 15.00 год., з 15.00 год. до 23.00 год.
(У вагонах можлива тряска)