Львівське метро — єдине метро у світі, що випускає власну газету

Категорія: Новини Метрополітену

Львівське метро — єдине метро у світі, що випускає власну газету

Віднедавна Львівський метрополітен почав випускати власну ранкову газету «Метрополія». Це було зроблено на прохання пасажирів, які полюбляють добираючись на роботу, пити каву у вагоні-ресторані метро. Тепер цих кілька десятків приємних хвилин пасажири можуть провести з користю для себе дізнаючись останні новини міста, Львівщини, України та світу.

Газета «Метрополія» — це восьмисторінкове періодичне видання, що містить новини, оперативну інформацію і матеріали з актуальних громадсько-політичних, наукових, виробничих та інших питань, а також літературні твори, фотографії, гумор та трохи реклами. В редакції газети вже працюють
кращі фахівці провідних видань Львівщини, також є і власні журналісти та фотокореспонденти.

Окрім власне паперової газети пасажирам доступні для завантаження електронні примірники «Метрополії», сумісні з популярними моделями смартфонів та планшетних ПК. В разі, якщо у пасажира немає з собою електронного пристрою, у вагонах-ресторанах можна попросити iPad із завантаженим останнім номером газети.

Львівське метро — єдине метро у світі, що випускає власну газету

Пасажири вже встигли оцінити новинку і вона прийшлася їм до душі. "Дуже радий, що нарешті з'явилася ранкова газета метрополітену і тепер можна за кавою у потязі дізнатись про всі новини", — поділився львів'янин Юрій. А мешканка Сихова Тетяна розповіла: "Я постійно замовляю у вагоні-ресторані каву та iPad з останнім випуском газети. Якраз поки доїду до роботи — встигаю ознайомитися з останніми подіями."

Нагадуємо, що газета доступна у всіх вагонах всіх ліній метро. Щоправда, замовити останній номер газети на iPad можна лише у вагонах-ресторанах Львівського метрополітену.